Logo-1
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

یکی از اهداف کسب و کارها در هر جایی، رشد کسب و کار به صورت پیوسته و مداوم است. اما هر سازمان و شرکتی توانایی رسیدن به این هدف را نداشته و یا از همه مهمتر با راه رسیدن به این موفقیت را آشنا نبوده است. این رشد کسب و کار، در دیدگاه افراد تعریف خاصی دارد درحالی که به طور کلی می‌‌توان منظور از این رشد را، توسعه کمی و کیفی کسب و کار دانست. یکی از مسائل در رسیدن به این رشد، این است که بسیاری از صاحبان کسب و کارها برای گسترش کسب و کارشان، از چگونگی این رشد اطلاعی نداشته و نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند. برای رسیدن به این موفقیت، کارآفرینان و مشاوران مطرح، پیشنهاداتی را ارائه کرده‌اند که در این مقاله سعی داریم به بیان برخی از این پیشنهادات بپردازیم.

با ما همراه باشید.

اصول گسترش کسب و کار

کارآفرینان بسیاری برای توسعه کسب وکارشان اصولی داشته ‌اند که آنها را برای رسیدن به موفقیت یاری نموده است. در اینجا به بیان برخی از این اصول و رهنمودهای رسیدن به موفقیت اشاره می‌کنیم.

 

مشخص بودن اهداف کوتاه مدت و بلند مدت

مهمترین رکن در رشد کسب و کار داشتن برنامه و هدفی مشخص برای کسب و کار است. رشد کسب و کار هدف عالی است اما رسیدن به اهدافی باعث این هدف می‌شوند. پس نیاز است برای کوتاه مدت و بلند مدت خود اهدافی را مشخص کنیم تا با توجه به اهدافمان، خودمان را بررسی کنیم که آیا در مسیر تحقق اهداف به سَر می‌بریم و یا باید اقداماتی انجام دهیم.

 

سازمان دهی برنامه‌‌ها و امور کاری

اولین گام در رسیدن به موفقیت و توسعه کسب و کار، داشتن برنامه کاری است. داشتن لیست کارهای روزانه می‌تواند سکوی پرشی باشد که بسیاری از داشتن این لیست غافل هستند. اهمیت این لیست در این است که این اطمینان را به شما می‌دهد که چیزی را فراموش نکنید و کار امروز را به فردا واگذار نکنید.

 

اهمیت بالای جزئیات

ثبت جزئیات است که به شما می‌کند تا مشکلات را شناسایی کرده و در زمان به آنها رسیدگی کنید و بتوانید بهترین واکنش را داشته باشید. در اصل برگ برنده بسیاری از کارآفرینان موفق همین توجه به جزئیات است که به گسترش کسب و کارشان کمک کرده است.

دارن هاردی نویسنده کتاب پرفروش اثر مرکب در رابطه با اهمیت بالای جزئیات میگوید:

هنگامی که شروع به ثبت وقایع می‌کنید، همانقدر که توجه‌تان روی کوچکترین کارهایی که درست انجام می‌‌دهید متمرکز می‌شود، بر کوچکترین کارها که نیز اشتباه انجام دهید نیز جلب خواهد شد.

 

اشتیاق مسری است

زمانی که با انجام کارتان لذت ببرید و خستگی را متوجه نشوید، این نشان از علاقه شما به کارتان است  که این حس و علاقه نیز می‌‌تواند به اطرافیان نیر سرایت کند و سایرین نیز این انرژی شما را جذب کرده و متمرکزتر بوده و کارشان را با موفقیت به پایان خواهند رساند و نیز شرایط و انگیزه برای گسترش کسب و کار مهیا است.

 

چالش جدید

چالش جدید شما را با شرایطی که با آن عادت نکرده‌اید، مواجهه می‌کند. این چالش باعث حرکت به سمت یادگیری در جهت انجام و به پایان رساندن این چالش می‌شود که همین چالش اعتماد به نفس شما را افزایش داده و خود به خود شما را به سمت مسیرها و چالش‌های جدید خواهد کشاند که رشد کسب و کار را به دنبال خواهد داشت.

 

شناخت رقبا

اینکه رقبای شما چه کسانی هستند و رقبایتان برای رشد خود چه اقداماتی انجام داده‌اند، شما را پرانگیزه‌تر می‌ند که در این رقابت عقب نمانید و خود را حداقل به رقیب‌تان برسید و به نوعی تحلیل رقبا عاملی محرک برای رشد و توسعه کسب و کارها به حساب ‌می‌آیند.

 

ریسک و ریسک پذیری

همواره یکی از راه ‌های موفقیت قدرت ریسک پذیری و دست به انجام ریسک های بزرگ است. ریسک های حساب شده، پاداشی بزرگ برای شما در آینده به همراه خو.اهند داشت. پس در شروع اصلا نترسید و  دنبال ایده‌های نو باشید. چراکه همیشه اولین ها در یادها ماندگار می‌شوند و این ایده های نو را حساب شده و منطقی اجرا کنید چراکه رشد کسب و کار را به همراه دارد.